Reeder, ilk elektrikli aracı ReeV Fancy’i resmen tanıttı

Reeder Teknoloji, nihai yerlilik oranı hedefi yüzde 80 olan ilk elektrikli aracı ReeV Fancy’yi tanıttı.
ÖZELLİKLERİ
Paylaşılan bilgilere göre %100 elektrikli olan ReeV Fancy’nin LiFePO4 bataryası 7,5 kWh kapasiteye sahip. Reev Fancy, beş saat gibi bir sürede şarj olup tam kapasiteye ulaşıyor. L6e sınıfında 45 km/s maksimum hıza ve 100 km’ye varan menzile sahip araç; 2,3kW AC tek fazlı ev tipi prizlerden şarj edilebiliyor.
BOYUTLAR VE TASARIM
2,49 metre uzunluğunda ve 1,33 metre genişliğindeki Reev Fancy 200 litrelik geniş bagaj hacmine sahip. Markanın açıklamasında ReeV Fancy’nin her detayının mimar, multidisipliner tasarımcı ve sanatçı Rıfat Baltaoğlu tarafından tasarlandığı belirtiliyor. Açıklamaya göre modelde nostaljinin estetik unsurlarını modern tekniklerle harmanlayarak zamansız bir tasarım ortaya çıkması hedeflenmiş.
İÇ MEKAN
İç mekanda beyaz suni deri kaplamalı, ayarlanabilir sürücü koltuğu; 2+1 bölmeli renkli ön panel bardaklık ve iki adet saklama cebi, geri görüş kamerası, aydınlatma özellikli sunroof gibi özellikler var. ReeV Fancy’nin merkezi dokunmatik ekranından bagaj camı dahil otomatik cam açma ve kapama, merkezi kilit kontrolü ve dijital termostatlı fan ayarları gibi işlevler yönetiliyor.