HER DUYGUNUN BİR ENERJİ FREKANSI VARDIR
Ümitvâr olmak, her olayın pozitif yanlarını görmek ve mücadele azmini hiç kaybetmemek insanı mutlu olmaya götürüyor. Aksi durumda hayatı zindan oluyor.
Optimistik olun, pesimistik olmanın kimseye faydası yok.
Çünkü düşünce sistemlerini 200 Hz.’in altında tutan insanlar fizyolojik ve dahi psikolojik rahatsızlıklara açık olurlar.
150’nin altında mide bağırsak sorunları, 100’ün altında akciğer, pankreas ve böbrek sorunları yaşamaları kuvvetle muhtemeldir.
Sağlıklı ve mutlu yaşamak için düşüncelerinizi ve dolayısıyla titreşimlerinizi 250 ve üzerinde tutmanız hatta en iyisi 300 Hz. in üzerine çıkarmalısınız.
Pekala bunu nasıl sağlayacağız ? Çok basit elimizde hangi düşüncenin hangi titreşimi üretiyor olduğu bilgisi mevcuttur ve o düşüncelerde olmak o titreşimleri sağlayacaktır. Aşağıdaki diyagramı kullanıp düşüncelerinize göre genelde hangi titreşim seviyesinde olduğunuzu anlayabilirsiniz..
